Pepita Clean

Vállalkozásunk környezetbarát, hatékony megoldást kínál a felülettisztítás terén. A tisztítandó felület tulajdonságait és a szennyezettség mértékét felmérő ajánlattételünket követően a lehető legtökéletesebb munkát végezzük, együttműködésben megbízónkkal.

Referencia fotókon megtekintheti korábbi munkáinkat, melyek sokszínűsége és partnereink ajánlásai igazolják, hogy a felülettisztítás hatékony technológiai megoldásainak alkalmazásával a tisztítandó felület látványosan átalakul, ugyanakkor kiváló alapot teremt a további felület kezelés előkészítő fázisaként, amennyiben erre van szükség.

Munkavégzésünk során a környezet legkisebb terhelésére törekszünk: legyen szó a tisztítandó felület környezetének állag megóvásáról, vagy a művelethez kapcsolódó zaj hatásokról, a műveleti terület megtisztításáról.

Több technológia is rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy Megrendelőink kívánságának eleget tudjunk tenni, legyen az helyszíni homokszórás, kisebb alkatrészek homokszóró kabinban történő tisztítása, akár helyszíni üveggyöngy szórás, pormentes homokfúvás.

Nyíltszíni homokfúvás

Alkalmazzuk térkő, lábazat, nem kényes felületet tisztítására, autó vagy motor felújítását megelőzően.

A homokfúvás egyedüli hátránya, hogy kényesebb felületen - pl fémeknél, nem csupán a felületi szennyeződés, vagy festés szedhető le, de maga az anyag is kopik minimális mértékben.

Ez a technológia ezért részben korlátozott megoldás, de számos technikai megoldás létezik még amiről bővebben itt olvashat!

Elérhetőségek

PePi-ta Clean KFT

9700 Szombathely,

Mobil:
+36 70 408 1574
E-mail:
pepi.ta.clean.kft@gmail.com
PePi-ta Clean KFT - Magyar