Pepita Clean

Vállalkozásunk környezetbarát, hatékony megoldást kínál a felülettisztítás terén. A tisztítandó felület tulajdonságait és a szennyezettség mértékét felmérő ajánlattételünket követően a lehető legtökéletesebb munkát végezzük, együttműködésben megbízónkkal.

Referencia fotókon megtekintheti korábbi munkáinkat, melyek sokszínűsége és partnereink ajánlásai igazolják, hogy a felülettisztítás hatékony technológiai megoldásainak alkalmazásával a tisztítandó felület látványosan átalakul, ugyanakkor kiváló alapot teremt a további felület kezelés előkészítő fázisaként, amennyiben erre van szükség.

Munkavégzésünk során a környezet legkisebb terhelésére törekszünk: legyen szó a tisztítandó felület környezetének állag megóvásáról, vagy a művelethez kapcsolódó zaj hatásokról, a műveleti terület megtisztításáról.

Több technológia is rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy Megrendelőink kívánságának eleget tudjunk tenni, legyen az helyszíni homokszórás, kisebb alkatrészek homokszóró kabinban történő tisztítása, akár helyszíni üveggyöngy szórás, pormentes homokfúvás.Elérhetőségek

PePi-ta Clean KFT

9700 Szombathely,
Tátika u. 5.
E-mail küldése
PePi-ta Clean KFT - Magyar